live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Oracle 1Z0-1058-20問題集

1Z0-1058-20

試験コード:1Z0-1058-20

試験名称:Oracle Risk Management Cloud 2020 Implementation Essentials

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-17

問題と解答:77 Q&As

1Z0-1058-20 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集1Z0-1058-20 資格取得

質問 1:
An organization has a list of companies with which they no longer wish to do business. The list is not stored in their ERP Could but isstored in a file.
Which transaction model will identify payments made to these companies?
A. Create an Imported business object that can be used in conjunction with Oracle's pre-built "Payables Invoice" object. Once both objects are in your model, add this standard filter: the "Payables Invoice" object's "Supplier Name" equals the custom object's "Company Name".
B. Add a configurable attribute "Company Name" to Oracle's pre-built "Payment" object. Then add this standard filter: "Remit to Supplier Name"equals "Company Name".
C. You cannot define this model because imported objects from a file cannot be used with delivered objects.
D. Create an Imported business object that can be used in conjunction with Oracle's pre-built "Payment" object. One both objects are in your model, add this standardfilter: the "Payment" object's "Remit to Supplier Name" is similar to the custom object's "Company Name" by 95%.
正解:A

質問 2:
You have created a risk definition R100 and have created a new control C100 for this risk. No user has been assigned the Risk or Control reviewer and approver roles. What will be the state of R100 and C100 after submitting?
A. Both R100 and C100 will be in the "In Review" state.
B. Both R100 and C100 will be in the "Approved" state.
C. BothR100 and C100 will be in the "New" state.
D. Both R100 and C100 will be in the "Awaiting Approval" state.
正解:D

質問 3:
You are building a transaction model to identify invoices with USD amounts that are greater than the supplier's average invoice amount. The order of the filters is important.
1. Add an "Average" Function filter grouping by "Supplier ID" where "Invoice Amount" is greater than 0.
2. Add a standard filter where "Invoice Currency" equals "USD."
3. Add a standard filter where thedelivered "Average Value" attribute is less than "Invoice Amount." What is the correct order of the filters for this transaction model?
A. 1, 3, 2
B. 2, 1, 3
C. 2, 3, 1
D. 1, 2, 3
E. 3, 2, 1
正解:D

質問 4:
When you view or edit a transaction incident, you may seeextra columns that are not present in the business objects used in the control.
What three kinds of control logic or conditions can cause this? (Choose three.)
A. Average Function
B. Between (when using a date attribute)
C. Not in
D. Similar
E. Equals (when the same attribute is used on both sides of the condition)
正解:A,B,C

質問 5:
Your client has three operating units.
What are two ways in which you can exclude an operating unit where there are not enough personnel to allow segregation of duties? (Choose two.)
A. In a model, create a new condition logic filter, select theoperating unit attribute and select the operating unit value.
B. In a model, create a new condition logic filter, select the operating unit attribute, select the operating unit value, and then perform an exclusionthough the advanced options check box.
C. Navigate to the Create Access Global Condition page and create a new condition logic filter, select the within same operating unit attribute, select the value yes, and then perform your exclusion though the advanced options check box.
D. In a model, create a new condition logic filter, select the within same operating unit attribute, select the value yes, and then perform your exclusion though the advanced options check box.
E. Navigate to the Create Access Global Condition page and create a new condition logic filter, select the operating unit attribute, select the operating unit value, and then perform an exclusion though the advanced options check box.
正解:C,D

質問 6:
At the last step of initiating assessments, the assessment manager sees who the assessment participants are (to complete, review, and approve the assessments). If the assessment manager wants to change the participant, who completes the assessment, what should he or she do?
A. Request the administrator to assign Data Security Policies with correct perspectives to the Assessor's job role.
B. Request theadministrator to change the Perspective in Data Security Policy for the Control Manager's job role.
C. It is not possible to change the participants after Data Security Policies are assigned.
D. Modify the perspective hierarchy in the last step of initiating assessments.
E. Modify the participant list in the last step of initiating assessments.
正解:E

質問 7:
You build an access model with two entitlements. Each entitlement has four access points. The entitlements do not have any access points in common.
How many access point combinations will beanalyzed?
A. 8
B. 20
C. 4
D. 16
E. 25
正解:A

質問 8:
Which two activities can be performed using Financial Reporting Compliance? (Choose two.)
A. Review control assessment results, along with any effectiveness issues found.
B. Review and approve the accuracy and completeness of control descriptions.
C. Provide self-service access to reporting and analysis against financial transactions.
D. Conduct intuitive audits of general ledger balances with journal details.
E. Gain real-time access to live financial data and proactively resolve issues.
F. Continuously monitor financial transactions and role-based remediation of transaction incidents.
正解:B,F

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の1Z0-1058-20問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のOracle 1Z0-1058-20学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でOracle Risk Management Cloud試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の1Z0-1058-20問題集は印刷されることができ、ソフト版の1Z0-1058-20問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
1Z0-1058-20 関連試験
1Z1-958 - Oracle Risk Management Cloud 2018
1Z1-1058 - Oracle Risk Management Cloud 2019 Implementation Essentials
関連する認定
Cost Management Cloud
10g DBA
JD Edwards Financial Management
Oracle Manufacturing Cloud
Oracle Java Platform
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー