live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Microsoft 070-345問題集

070-345

試験コード:070-345

試験名称:Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016

バージョン:V16.75

最近更新時間:2021-06-20

問題と解答:168 Q&As

070-345 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 
070-345日本語版クリック」

無料問題集070-345 資格取得

質問 1:
Your company has an Exchange Server 2016 Organization. The Organization contains three servers and 2000 mailboxes.
The company's compliance policy has the following requirements:
* A compliance officer named OfficerAdmin must be able to search all of the mailboxes for email messages that contain specific Keywords.
* OfficerAdmin must be able to read all of the email messages that contains specific keywords.
* OfficerAdmin must be able to prevent specific users from deleting email messages that contain specific keywords.
You need to identify which management roles must be assigned to OfficerAdmin to meet the requirements.
Which management role group should you identify for each requirement?

正解:

Explanation


質問 2:
You need to recommend a solution that meets the security requirements for outbound email delivery.
What should you recommend?
A. Outlook protection rules
B. data loss prevention (DLP) policies
C. Microsoft Azure Information Protection
D. Active Directory Rights Management Services (AD RMS)
正解:D

質問 3:
Your company has an Exchange Server 2016 organization. The organization contains two Mailbox severs and one Edge Transport server You need to modify the anti-spam strategy of the organization to resolve the following issues:
* Users in the marketing department report that most email messages identified as spam are legitimate.
* Users in the human resources department report that they receive hundreds of email messages daily, which contain the phrase Tree Vacation".
Which cmdlet should you use to resolve each issue? To answer, select the appropriate options in the answer area.

正解:

Explanation


質問 4:
Your work for a company named Contoso, Ltd.
The network contains a single Active Directory forest named contoso.com. The forest contains an Exchange Server 2016 organization.
Contoso recently acquired a subsidiary named Fabrikam, Inc. The network at Fabrikam contains a single Active Directory forest named fabrikam.com.
In the contoso.com forest, you plan to create mailboxes for all of the users at Fabrikam.
You need to recommend which actions must be performed to create a mailbox for a newly hired Fabrikam employee.
Which three actions should you recommend? Each correct answer presents part of the solution.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
A. In fabrikam.com, disable a user account
B. Create a one-way trust in which the contoso.com forest trusts the fabrikam.com forest
C. In contoso.com, create a site mailbox
D. In fabrikam.com, create a user account
E. In contoso.com, disable a user account
F. In contoso.com, create a linked mailbox
G. In contoso.com, disable a user account
H. Create a one-way trust in which the fabrikam.com forest trusts the contoso.com forest
正解:B,D,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
You need to recommend a solution to resolve the security alert issue encountered by the Paris office users after the planned upgraded.
Which command should you recommend? To answer, select the appropriate options in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point

正解:

Explanation


質問 6:
You have an Exchange Server 2016 organization. The organization contains five servers. The servers are configured as shown in the following table:

EX01, EX02, EX03, and EX04 are members of a database availability group (DAG) named DAG01 The data center in New York fails.
You need to activate DAG01 in the London site.
Which three commands should you run in sequence? To answer, move the appropriate commands from the list of commands to the answer area and arrange them in the correct order

正解:

Explanation


質問 7:
You have an Exchange Server 2016 organization.
Three users named User1, User2, and User3 work in the marketing department.
You need to configure security to meet the following requirements:
- User3 must be able to send messages as User1.
- User3 must be able to send messages on behalf of User2.
- User2 must only be allowed to edit the Calendar of User1.
Which cmdlets should you use? To answer, drag the appropriate cmdlets to the correct requirements. Each cmdlet may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.

正解:

Explanation


質問 8:
You need to recommend changes to the existing environment to meet the high-availability requirements for the mailbox databases. What should you recommend?
A. Run the Suspend-MailboxDatabaseCopy cmdlet
B. Deploy a file share witness to a branch office.
C. Run the Update-MailboxDatabaseCopy cmdlet.
D. Modify the cluster resource properties.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の070-345問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のMicrosoft 070-345学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でMCSE試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の070-345問題集は印刷されることができ、ソフト版の070-345問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
070-345 関連試験
70-334J - Core Solutions of Microsoft Skype for Business 2015 (70-334日本語版)
070-910 - MCA Registration to register for the program
070-669 - TS:Windows Server 2008 R2, Desktop Virtualiazation
070-576 - Designing and Developing Microsoft SharePoint 2010 Applications
70-699 - Windows Server 2003, MCSA Security Specialization Skills Update
関連する認定
windows 8
MOS
Microsoft Azure Administrator Associate
MCSA: Windows 10
Microsoft Windows 10 Release 1809 and later
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー